Ακύρωση ή επιστροφή

Ακύρωσης Παραγγελίας
Η εταιρία δεν κάνει δεκτές ακυρώσεις προϊόντων που ετοιμάστηκαν κατόπιν επιβεβαιωμένης (και εξοφλημένης) παραγγελίας.
Δίνεται όμως η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εφόσον αυτά δεν έχουν παραδοθεί από το εργαστήριο στην κούριερ. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο www.hopecreations.gr, είτε τηλεφωνικά στο 211 1151299 από τις 10.00 έως τις 15.00.
Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας, τότε η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη (με τα έξοδα της τράπεζας για την κατάθεση, να επιβαρύνουν τον ίδιο πελάτη).
Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή των προϊόντων.
Επιστροφές προϊόντων
Τα σαπούνια και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας δεν επιστρέφονται.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι κατεστραμμένο αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας (μόλις παραλάβει και ανοίξει το πακέτο του και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς). Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Τα έξοδα επιστροφής του πακέτου σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρία hopecreations, αρκεί να επιστραφεί με την συνεργαζόμενή μας μεταφορική εταιρία ΕΛΤΑ Courier. Η hopecreations θα προβεί σύντομα (όσο είναι αυτό δυνατό) στην αντικατάστασή του.