Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Είναι απαραίτητο να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή της παραγγελίας και για την αλληλογραφία μαζί σας εφόσον εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας. Δεν διανέμουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Στη περίπτωση καταχώρησης ελλιπών στοιχείων το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς ειδοποίηση, (ειδοποίηση μπορεί να σταλθεί εφόσον το τηλέφωνο ή το email είναι έγκυρα.)
Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του hopecreations.gr υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009).
Η εταιρία δεσμεύεται για τη μη χρήση των στοιχείων για άλλους λόγους και τη μη γνωστοποίηση τους σε τρίτους εκτός εάν απαιτηθεί από τον νόμο, δικαστική απόφαση ή άλλη κρατική αρχή.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας για να αλλάξετε ή να αναιρέσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
IP Διευθύνσεις
Η διεύθυνση IP κάθε επισκέπτη που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, αξιοποιείται αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, καθώς και για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων (cookies).
Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς (secure server).