Τρόποι Πληρωμής

Νόμισμα συναλλαγών
Οι τιμές των προϊόντων είναι όλες σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%). Το Ευρώ αποτελεί το αποκλειστικό νόμισμα για τις συναλλαγές της εταιρίας.
Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.
Πληρωμές συναλλαγών
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία της. Η αποστολή της παραγγελίας έτοιμων προϊόντων, γίνεται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες και θα μπορείτε να βρείτε την απόδειξη ή το τιμολόγιό σας μέσα στο πακέτο παράδοσης. Η εταιρία δεν ευθύνεται για μη τήρηση των υπολογισμένων χρόνων παράδοσης όταν οφείλεται σε καθυστέρηση της μεταφορικής εταιρείας ή σε φυσικά αίτια. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με αντικαταβολή.
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 
Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa και MasterCard, Maestro, καθώς και οι Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή αναγραφή των στοιχείων της Πιστωτικής ή Χρεωστικής του κάρτας.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό πληρωμής στον εταιρικό τραπεζικό μας λογαριασμό, στην Τράπεζα Πειραιώς, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία της, εντός 2 ημερών από την παραγγελία. Η παραγγελία θα αποσταλεί από εμάς εφόσον γίνει η κατάθεση και επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για το νούμερο λογαριασμού.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΙΣΧΥΕΙ μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας)
Η αποστολή θα γίνεται μόνο αφού η παραγγελία επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά από την εταιρία. Επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος αντικαταβολής αξίας 2,5 ευρώ.