Λίγα λόγια από την δημιουργό του Hope creations

Η ιδέα ξεκίνησε από ένα φυσικό σαπούνι που δοκίμασα σε κάποιες καλοκαιρινές διακοπές μου. Μου πήρε τέσσερα χρόνια δοκιμών, μελέτης, αναζήτησης ιδεών στο διαδίκτυο, ακόμα και μία πιστοποίηση σχετικά με την Σαπωνοποιία, από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.
Σήμερα νιώθω ικανοποίηση και χαρά, για την ποικιλία των φυσικών σαπουνιών που ετοιμάζονται κάθε φορά, βελτιώνοντας τις συνταγές μου, σε συνεργασία πάντα με τον χημικό του εργαστηρίου μου.
Παράλληλα με το σαπούνι δούλεψα και το κερί. Με τα χρόνια το εξέλιξα και μπορώ πλέον να απεικονίζω πάνω στα κεριά μου, όποια εικόνα και σχέδιο μου αρέσει !
Είμαι «ανήσυχος» άνθρωπος, αγαπώ την καλλιτεχνία σε κάθε της μορφή (ασχολούμαι ενεργά και με το τραγούδι 20 χρόνια) και μου αρέσει να δημιουργώ χρησιμοποιώντας τις μικτές τεχνικές, την απλή ζωγραφική και τον πηλό στις κατασκευές μου. Έτσι κάθε μέρα όλο και κάποια ιδέα κατέβαζε το μυαλό μου και πραγματοποιούσαν σιγά σιγά τα χέρια μου.
Χάρη στη στήριξη του συζύγου μου, που σχεδίασε με προσωπική δουλειά τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιούμαι από το 2019, στην Αργυρούπολη, άνοιξα τα φτερά μου. Δεν σας κρύβω, φοβήθηκα τις δύσκολες εποχές, (όπως ο κάθε λογικός άνθρωπος όταν ξεκινάει μία επιχείρηση σε χαλεπούς καιρούς), όμως αν δειλιάσεις, δε θα προχωρήσεις …
Αυτό το εργαστήρι είναι η δική μου «παιδική χαρά»… εκεί που τα χέρια δημιουργούν κι ο νους ξεκουράζεται, εκεί που η αγάπη και το μεράκι περισσεύουν, εκεί που μπορώ να κάνω ανθρώπους χαρούμενους, όταν τους παραδίδω την παραγγελία τους !
Θέλοντας να εξυπηρετήσω τους πελάτες μου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αποφάσισα να επεκτείνω το εργαστήρι μου και διαδικτυακά. Σας παρακαλώ, μη διστάσετε να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε για τα προϊόντα μου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο Newsletter του site, προκειμένου να ενημερώνεστε για προσφορές, διαγωνισμούς και νέα προϊόντα.
Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε αυτά τα λόγια. Εύχομαι να έχουμε υγεία, χαρά και ευλογία Θεού στη ζωή μας !
                                                                                                                                                               Με σεβασμό και εκτίμηση !
                                                                                                                                                                      Ελπίδα Αδαμίδου